Tudna vki jó gyermeksebészt ajánlani Pesten?
Figyelt kérdés
Tudnátok jó gyermeksebészt ajánlani a Heim Pál gyermekkórházban? Körzeten kívül mennénk köldöksérvgyanúval, úgy hallottam Pesten ott a legjobb az ellátás.2013. márc. 13. 12:23
1/6 anonim válasza:
Az én fiamat az I. sz Gyerekklinikán mütötte Dr. Kiss Imre lágyéksérvvel. A sebészorvos nagyon kedves volt, és a szakmai körökben nagyon jó a neve. Ez a műtét ambuláns (gondolom a köldöksérv is), így reggel 7-re mentünk. Másodikként műtötték, és délután 3-kor már mentünk is haza. :o)))) Csak jókat tudok mondani a kórházról és az ott dolgozókról.
2/6 krisztivan válasza:
Az én fiamat is az 1.számú gyermekklinikán műtötték(pattanó ujj) és az Antal Zsuzsanna Doktornő volt.Mi hozzá járunk vissza,mert figyelmes a gyerekkel(és velem is) türelmes ,érthetően magyaráz és válaszol:-))Fiamnak is köldöksérve van és pont ma mondta,hogy 5 éves koráig záródhat addig(hacsak nem okoz bajt) békén hagyjuk:-))
3/6 anonim válasza:
Sote a legjobb,én is a Kiss Imrét ajánlanám,nagyon kedves és precíz doki.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,esetleg privátban tudnátok nekem írni első vizsgálati árat, mert nem oda tartozunk így gondolom magán úton lehetséges,hogy megnézzék.Igazából köldök feletti sérv gyanús,az pedig nem húzódik vissza,a dokink nem tud róla semmit mondani,azért szeretném inkább egy szakembernek megmutatni.
2013. márc. 13. 13:15
5/6 anonim válasza:
Én is az I.sz. Gyermekklinikát ajánlom, bárki műti, jól jártok. Nem körzetes a dolog, az egész országból gyógyítanak ott.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem olyan,hogy körzettől függő,ha rendelési időben megyünk,ingyenes.Ez jó hír. Köszönöm!
2013. márc. 13. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!