Leesett a babám az ágyról. Az arcát ütötte be de nem vérzik meg semmi, egy kicsit piros ott ahol beütötte. Ugye nem lesz nagyobb baja?
Szia!
Figyeld a babát,hogy nem hányik-e.Az egyértelműen az agyrázkódás egyik jele.Illetve a viselkedését,nem írtad mennyi idős,de ha már nagyobb,ugyanúgy játszik-e mint eddig.
Pl:nem nyúl tárgyak mellé mikor meg akarja fogni,lát-e rendesen...stb..Ha látható ödéma alakul ki,vidd orvoshoz,vagy ha bármi szokatlant észlelsz,mert alakulhat ki belső vérzés is az arcban,vagy a fejben.
Én akkor lennék nyugodt,ha orvos is megnézné.
Persze te tudod,mekkorát esett.
Minden jót.
Szia! nem akarlak medijeszteni, de az én kisfiam 2,5 hónaposan esett le az ágyról, elég hamar kezdte a forgolódást. Mikor felvettem, sírdogált picit meg köhögött és nagyon megijedtem. Hívtam a mentőket és bevittek minket a kórházba, bár azt mondták semmi gond, csak ő is megijedt. Nem látszott rajta semmi, csak egy picit piros volt a buksija ahol ráesett, nem dagadt, nem hányt, nem volt lázas, nem lett véraláfutásos. Ott is megvizsgálták, röntgen is volt és kiderült, hogy 5 cm-es lineáris koponyatörése lett. Mondom semmi nem látszott! Még jó, hogy bementünk. Szerencsére semmi gond nem lett, de vigyázz te is, figyeld a hőmérsékletét, kutacsa ha kidomborodik, szeme lefelé néz akkor van gond. Nekem legalábbis ezt mondták.
De ne aggódj, nem hiszem, hogy gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!