Egy fél germicid kúpot adhatok 10hós kislányomnak napközben, mert napok óta nyűgös az újabb kibújni készülő fogai miatt?
Figyelt kérdés
Már van 6foga, és most jön neki megint 1 vagy 2, emiatt napközben hiába játszunk, próbálom elterelni a figyelmét, bekenem dentinox-szal de szinte semmit nem ér és sokat nyűglődik, sír. Ezért gondoltam arra, hogy egy fél kúpot adnék neki, hogy hátha nem zavarná szegénykémet ennyire!
Emellett pedig többször van 37-37,5 között a hője is (betegnek nem beteg, a doki szerint se)
2013. márc. 11. 10:53
1/4 anonim válasza:
Nurofen szirupot is adhatsz neki. Germicid C kúpból adhatsz egészet is, szerintem a fél már nem lenne annyira hatásos neki, 1 éves kor felett már nem is nagyon hat.
2/4 anonim válasza:
A höemelkedésre én nem adnék kupot neki az még nem olyan vészes. Adj neki valamilyen fagyasztható rágokát. Vagy adhatsz neki panadol szirupot de abbol ilyenkor csak fél adagot adj neki.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is inkább egy fél adag Nurofent vagy Panadolt adj neki. Nálunk ezek sokkal jobban bejönnek fájdalomcsillapításra, a Germicid az én lányomnál csak lázcsillapításra jó, de arra nagyon!
4/4 sumergo válasza:
Nálunk a Viburcol kúp jó volt fogzásra. Próbáld ki, hátha nektek is jó. Mégis "barátságosabb szer", mint a gyógyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!