Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha adtál már virslit 1 év...

Ha adtál már virslit 1 év körüli babádnak, milyen fajta volt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Frankfurti, a nem 1000 ft-os kategória. Minél kevesebb legyen az összetevő benne :)
2013. márc. 10. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Pick juhbeles, vagy frankfurti, lehetőleg valami drágább fajta, abban feltehetően hús is van.

Ugyanígy vagyok a párizsival is, lehetőleg hentesnél veszem, ott vannak nagyon jó minőségűek.

2013. márc. 10. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Picivel később kapott, talán olyan 14-15 hónapos kora környékén. Ma már kizárólag Lidl-s virslit kap. Nevét nem tudom, de a cimke szerint 86% a hústartalma. Ennél többet sehol nem sikerült találnom. Az előző hozzászólóval nem értek egyet. Én is vettem már hentesnél, de aztán egyszer elkértem a zacskót, amelyiken az összetevők voltak és már nem emlékszem pontosan, de nagyon kevés húst tartalmazott. Persze ettől még biztos vannak jobbak hentesnél is, csak az összetevőket macera mindig kideríteni.
2013. márc. 11. 00:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:)
2013. márc. 11. 08:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Most làttam a spar ùjsàgban evviva màrkanevűt, 86%-os baromfi.
2013. márc. 13. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, vettem ma ezt az evviva nevűt, mègsem ajànlom. Nem ette meg a lànyom sem ès elèg fura a szaga.....
2013. márc. 13. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!