Ha adtál már virslit 1 év körüli babádnak, milyen fajta volt?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 22:45
1/6 anonim válasza:
Frankfurti, a nem 1000 ft-os kategória. Minél kevesebb legyen az összetevő benne :)
2/6 anonim válasza:
Pick juhbeles, vagy frankfurti, lehetőleg valami drágább fajta, abban feltehetően hús is van.
Ugyanígy vagyok a párizsival is, lehetőleg hentesnél veszem, ott vannak nagyon jó minőségűek.
3/6 anonim válasza:
Picivel később kapott, talán olyan 14-15 hónapos kora környékén. Ma már kizárólag Lidl-s virslit kap. Nevét nem tudom, de a cimke szerint 86% a hústartalma. Ennél többet sehol nem sikerült találnom. Az előző hozzászólóval nem értek egyet. Én is vettem már hentesnél, de aztán egyszer elkértem a zacskót, amelyiken az összetevők voltak és már nem emlékszem pontosan, de nagyon kevés húst tartalmazott. Persze ettől még biztos vannak jobbak hentesnél is, csak az összetevőket macera mindig kideríteni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:)
2013. márc. 11. 08:48
5/6 anonim válasza:
Most làttam a spar ùjsàgban evviva màrkanevűt, 86%-os baromfi.
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok, vettem ma ezt az evviva nevűt, mègsem ajànlom. Nem ette meg a lànyom sem ès elèg fura a szaga.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!