Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyakori éjjeli felsírás lehet...

Gyakori éjjeli felsírás lehet fogak miatt 3 hónapos babánál?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hete csinálja ezt a lányom, átlag 1-2 óránként hirtelen, fájdalmasan felsír és biztosan nem a hasa fáj.

Ha megszoptatom azonnal megnyugszik, visszaalszik, de van, amikor már 10 perc múlva ismét felsír, de a max. alvása is csak pár óra.

Eddig 3-4 órát kibírt éjjel is.

Nem tudom mit kell nézni az ínyén, nem látom duzzadtnak, de elvileg 3 hónaposan már lehet a fogak miatt fájdalma.

Szerintetek vehetek Dologélt, vagy kérdezzem meg előtte az orvost?

2013. márc. 10. 21:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem bízok az eredményben, mivel tegnap voltunk a 3 hónapos kötelező oltáson, így nem tudom, az hatott-e rá, vagy a bogyó (bár a 2 hónaposon se volt semmi tünete), mindenesetre a pár másodperces felsírást leszámítva 8 órát aludt egyhuzamban!!!

Ilyet eddig egyszer csinált, de mondom, lehet, hogy a szuri miatt volt aluszékonyabb.

Adok neki ma is bogyót, majd meglátjuk...

2013. márc. 12. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem segített,pedig este este 7-kor adtam neki 3db-ot, meg éjfélkor 5db-ot. Ugyan olyan Sz@r éjszakánk volt. :( még ma is megpróbálom, de már kifogyok az ötletekből. Most a hozzátáplálást kezdtük el utolsó reményként,hátha attól majd jobban alszik. Már az is jó lenne ha csak 3-4 alkalommal ébredne vagy csak ez is kétnaponta. Lassan minden energiám elfogy.
2013. márc. 12. 15:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekünk a ma éjjel is nyugodt volt :))
2013. márc. 13. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
uhhh de jó nektek. Hogy adod be neki és hány darabot?
2013. márc. 13. 11:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Szoptatás után vártam fél órát, majd műanyag kanálban pici forralt vízben feloldottam 2 bogyót, ezt itattam meg vele. Fél óra múlva újabb 2 bogyó, majd utána fürdés, szoptatás és lefektettem.
2013. márc. 13. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!