Mikor vegyek babámnak járássegítőt?
Figyelt kérdés
ha fogja a kezünket akkor lépeget!meg az ágy melett is!még csak úgy áll fel ha tud mibe kapaszkodni!8 hónapos!mikor vegyek neki?illetve érdemes venni?2013. márc. 8. 15:27
1/7 anonim válasza:
Én nem vagyok híve az ilyennek, szerintem jobb ha magától tanul meg menni. amúgy nagyon ügyes a korához képest!
2/7 anonim válasza:
Én sem vettem a lányomnak, mert csak negatívumokat hallottam róla az ismerősöktől, akiknek volt. Állítólag járássegítővel később indul meg magától, mint nélküle. Mert kényelmesebb lesz neki arra támaszkodni, mint magától egyensúlyozgatni, vagy ilyesmi. A lányom enélkül is hamar és ügyesen megtanult járni.
3/7 anonim válasza:
Nekünk van, de nem sokat járkál vele a kisfiam. Jobban szeret nélküle lépegetni. Lassan 11 hónapos és szépen sétál a lakásban. Nem hátráltatta, de nem is nagyon használja. A gombokat szereti nyomkodni rajta és tetszik neki, hogy zenél.
4/7 anonim válasza:
8 hós kora óta van nem erőltetem a járást.Van hogy játszik a játékokkal ami rajta van,de van hogy magától feláll és megy egy két kört vele.Most 9hós
5/7 anonim válasza:
Vettem, de teljesen feleslegesen. Talán 3- szor játszott vele. Csak a formabedobós része érdekelte
6/7 anonim válasza:
Szerintem semikor. Anélkül is megtanul járni, minek eröltrtni?
7/7 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Én balga meg kompot vettem (igaz használtan), soha nem ült benne, 10 hónaposan elindult egyedül szépen. Járássegítő szerepét nálunk egy egyszerű kis fa szék töltötte be (az aljára rá van írva, hogy 1500 forint volt). Most lesz egy éves, már szaladgál, de néha még a széket megfogja és tolja-húzza. :)
Ilyesmi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!