Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem érzem még mindig a...

Miért nem érzem még mindig a babám mozgását, pedig már 18. hetes vagyok? Nagyon szomorú vagyok.

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
jajj ne aggódj!van aki csak 22 hetesen érzi.emiatt ne legyél szomorú!lesznek ettől sokkal cifrább dolgok is.Attól semmi baja a babának!37.héten könyörögni fogsz neki hogy kicsit kíméljen meg!
2013. márc. 8. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne szomorkodj:) Én a harmadik babát csak a 19. héttől érzem rendszeresen. Ami késik, nem múlik ;)

31hkm.

2013. márc. 8. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Huszonvalamennyi hetesen éreztem először.
2013. márc. 8. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg már érezted csak nem vetted figyelembe.Én is ilyen tájt éreztem meg először,és vissza gondolva már tudom,hogy sokkal hamarabb mutatkozott csak nem tudtam mi az.Majd ha egy nap többször fog mozogni akkor befogod tudni azonosítani.Most még a nap 90% alvással tölti.Egyébként én mindig este lefekvéskor éreztem,égésznap lapitott,és este indult be.
2013. márc. 8. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne szomorkodj,én 20 hetesen éreztem először,ne de onnantól kezdve nem volt megállás!
2013. márc. 8. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is kb 20 hetesen éreztem először, akkor is csak azért jöttem rá, hogy a mozgást érzem, mert kivülről a kezemmel is éreztem. Akkor jöttem rá, hogy már éreztem ilyet, csak előtte nem esett le. A legvicesebb az, hogy előtte pár nappal olyan érzésem volt, mintha hasba rúgtak volna picit, és akkor se esett le, hogy mit érzek. :-)
2013. márc. 8. 15:52
 7/9 frászkarikaborsó ***** válasza:
Ha elöl fekvő a méhlepényed akkor teljesen normális, én sem éreztem hamarabb.
2013. márc. 8. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is csak a 21. héten éreztem. Együttérzek veled. Nekem hátrahajló méhem volt.
2013. márc. 9. 10:54
 9/9 A kérdező kommentje:
medence fekvésű a babám és kiderült h csak 17+4 hetes vagyok
2013. márc. 12. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!