Mi lehet a babammal?
Figyelt kérdés
Par napja kezdodott hogy a 9 hos lanyom ejjel felkel es nem akar visszaaludni.Lefektetem 8 korul es 10-kor mar fennt van es nagyon sir egyszeruen nem tudom meggyugtatni.Fennt van 2-3 orat kozbe ringatom puszilgatom de csak sir torka szakadtabol.Valami lehet faj de nem tudom mi mert napkozben meg semmi baja.Ugy kezdodott h lazas volt es ejjel felkelt.Honapok ota ataludja az ejszakat nem ertem mi tortent vele.Aztan 5-korul megint kel akkor mar konnyebben elalszik de sokszor fesziti magat lehet a hasa faj bar tegnap csak tapszert kapott h kiprobaljam ha nem eszik rendes kajat akkor is csianlja e?Lehet fel a sotetben mert ha felkapcsolom neki a nagy lampat jobban megnyugszik de van neki egy kis lampaja ami eg szoval nincs sotetbe.2013. márc. 8. 08:58
2/5 A kérdező kommentje:
Van mar 2 foga de egyikkel se volt semmi gond de nagyon csorog a nyala az igaz.Kulfoldon elunk nalunk nem lehet kapni semmit se a fogzasra...
2013. márc. 8. 09:53
3/5 anonim válasza:
semmi fogzáskönnyítőt nem lehet kapni,homeopátiás golyót se?
4/5 A kérdező kommentje:
sajnos nem.
2013. márc. 8. 12:09
5/5 anonim válasza:
Nem tud itthonról valaki rokon küldeni? én is a fogzásra gondolok. van ismerősöm akik meg se érezték az első két fogat a többit viszont... éjfélig sír a baba minden nap. Osanitot próbáljátok ki ha tud valaki küldeni. mi ezt használjuk eddig megkínlódtunk a fogakkal most meg azt vettem észre hogy kinn van a fog dehogy mikor bújt ki? :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!