Ebben a baba boltban (már) vásárló anyukák, mi a véleményetek? 1188 Budapest Nagykőrösi út 53 Babadiszkont
kiegészítésképpen itt van a Nagykőrösi úti babadiszkont honlapja. Esetleg állítsd össze, amit meg szeretnél venni, talán így könnyebb választanod, és az árakat is látod.
szia
Mi is ott vettünk meg mindent. 160 ezer lett a vége. De az utolsó hőmérő, vízhőmérő, termosz, lepedők, textil pelus, melltartó betét, tejszívó szóval minden benne volt. A rucik valamivel olcsóbbak mint pl a kenguruban. Badyt, rugit érdemesebb az auchanban, tescoban megvenni. Illetve a kenguruban is vannak mindig akciósak pláne ujszülött babáknak. Amúgy 3 ezer kürül van egy body rugival együtt.
Nem akarok üzletrontó lenni.
Az említett bababolt nagyon jó.
DE a tapasztalat azt mondatja velem, hogy a használt rucikat sokkal olcsóbban megkapod.REngeteg használtruha bolt van, és gyönyörű rucik vannak, mivel a picin nem nyűvik el.
Én csak pár db-ot vettem, mert rengeteg ruhát kaptunk.
Egyébként én mindennek utánna mentem, ott vettem meg ahol a legolcsóbb, és így is 100 ezer volt. (babakocsi 42 ezer babahordóval.Ezt ott vettem a Nagykőrösi úton, és szuper)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!