1 év körüli babátok mennyit alszik napközben?
Figyelt kérdés
Eddig ugy volt , hogy aludt délelőtt és olyan 3 körül délután. De ez nekünk így azért nem jó mert semmien programunk nem lehet mert alszik a gyerek. Meg ő sem piheni ki magát mert így keveset is alszik. Próbálom a napi egy alvásra szokatni és így alszik is 2-3 órát is. De most ugy tünik, hogy ez sem jó mert este alig bírja kivárni a fürdést. Nálatok , hogy alakul ez?2013. márc. 7. 19:23
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a sok választ!
Egy pár napig próbálkoztunk az egyszer alvással. Ma adtam neki tízórait é letettem aludni. 10.30 volt , hogy elaludt. Nemtudom meddig fog aludni de biztos fogja igényelni délután is. Had aludjon. Nem fogom kínozni. majd ha arra lesz igénye, hogy egyszer aludjon akkor majd ugy lesz.
(De röhögőgörcsöt kaptam ,mert képzeljétek négykézláb aludt. Még ilyet sosem csinált. Olyan édes volt. )
2013. márc. 8. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!