Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes babám még nem mosolyog...

7 hetes babám még nem mosolyog csak álmában. Nem vagyunk elkésve vele?

Figyelt kérdés

Már annyira várom mert annyira aranyos mosolya van álmában. A kisfiam 5 hetesen mosolygott és én úgy tudom, hogy általában 6 hetesen szoktak elkezdeni mosolyogni.

Lehet, hogy nem foglalkozom vele annyit, mint a testvérével anno? Mert még itthon van a nagy is, így tényleg nem jut rá annyi időm.:(

Nálatok mikor mosolygott először a babátok?

2013. márc. 7. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy vele elkésve, az én fiam 2hónaposan mosolygott először. :)
2013. márc. 7. 11:14
 2/8 frászkarikaborsó ***** válasza:
100%
6 hetesen mosolygott először tudatosan rám, de igazából 8 hetes korában vált rendszeressé. Nem vagytok elkésve, de lehet hogy amióta kiírtad a kérdést, már meg is kaptad az első mosolyt ;)
2013. márc. 7. 16:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Még nem :( de azért remélem már nem várat magára sokáig
2013. márc. 8. 08:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nem mosolyog. Már 8 hetes. Aggódjak? Vagy tudtok írni biztatót?
2013. márc. 14. 11:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és köszi az eddigieket!
2013. márc. 14. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém 8 hónaposan mosolygott vissza rám először, magától.

Addig csak akkor, ha produkáltuk magunkat. Csak bámult komolyan minket.

2013. márc. 14. 12:03
 7/8 frászkarikaborsó ***** válasza:
100%
Nyugi :) nem egyformák a babák, hamarosan rád fog mosolyogni, még mindig nem vagytok elkésve ezzel. De leírom hogy nálunk hogy volt, hátha segít valamit. Én a pelenkázón mókáztam neki mindig sokat, vetkőztetés-öltöztetés közben mondókáztam, énekeltem, puszilgattam, csikiztem óvatosan stb. Itt kaptam az első mosolyt, illetve nem is én, hanem a pelenkázó mellé felszerelt rózsaszín zenélős majom. De aztán én is kaptam :) Az elején még alig lehetett kicsikarni belőle egy-egy picike mosolyt, mos 4 hós, már folyamatosan vigyorog, kacagva nevet. Tuti így lesz nálatok is. :)
2013. márc. 14. 13:19
 8/8 A kérdező kommentje:

A kis mosoly is mosoly, ugye?

Ma reggel 3x egymásután rámosolygott az édesapjára!!!

Ez már tuti nem véletlen, úgy örülök neki! Igaz csak pici mosoly volt, nem húzta fülig a száját, de ez akkor is mosoly, igaz?

Köszi a biztatást!!

2013. márc. 15. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!