Mi az étrendje 7 hónap körüli babátoknak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 11:47
1/8 anonim válasza:
Szia! Kislányom pont ma 7 hónapos :)!
Reggeli: tápszer
tízórai: gyümölcs
ebéd: főzelék
uzsonna: tejpép vagy más helyette
vacsora: tápszer
Te babádnak?
2/8 A kérdező kommentje:
Reggel: tápszer
Tìzórai: gyümőlcs
Ebéd :tápszer tejpéppel sűrítve
Uzsonnára: főzeléket próbálom de inkább tápszer gyümivel
Vacsora: tápszer tejpéppel
2013. márc. 6. 11:59
3/8 anonim válasza:
Első vagyok! Kicsit sokallom a tápszert!
4/8 anonim válasza:
reggeli: anyatej
tízórai: gyümölcs
ebéd: főzelék
uzsonna: főzelék-anyatej
vacsora: anyatej
Kicsit sok a tápszer szerintem is, bár attól függ miből mennyit eszik!?
5/8 anonim válasza:
Nálunk így alakul:
reggeli vacsora tápszer, ebédre főzelék húsival, uzsonna vagy gyümölcs vagy tejpép ez változó.
6/8 anonim válasza:
Szia!
7 hós múlt a lányom 1 héttel, etrendje ugyan az, mint az elsőnek! A délutáni tejpep helyett mit lehet meg adni?
7/8 A kérdező kommentje:
Reggel 140 ml táp, gyümi fél- egy bébiételes üveg, ebédre 140 ml táp tejpéppel, délután 80 ml táp főzelékkel vagy gyümivel felöntve, este 200 ml táp tejpéppel. Akkor hogy lenne jobb?
2013. márc. 6. 12:47
8/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok! Tejpép helyett még babapudingot szoktam neki adni gyümölccsel vagy pedig banános grízt. Mindet imádja a kislányom. De legtöbbször tejpépet kap uzsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!