Kislányos anyukák, ti mikor szúrattátok, vagy szúratnátok ki a fülét?
3 hónapos múlt pár nappal és akkor vittük el.Ékszerboltban 3 hónap alatt nem lőnek fület.Legalábbis nálunk (Miskolc).
Én csak annyit fűznék hozzá a témához, (hogy ha majd ő akarja)..hát igen lehet, hogy otthon még akarja majd, de mire odaértek, hogy meglátja a pisztolyt vagy a tűt lehet, hogy nagyobb lesz a hiszti, mint az akarat.Nekem eltört a fülbevalóm kiskoromban.Ovis voltam mikor megtetszett a többi kislány fülbevalója és nekem is kellett.Ekkorra már beforrt a fülemen a lyuk.Nagyon nagy ügy volt kilövetni újra.A mai napig emlékszem rá, hogy az egyik fülem után már nem akartam a másikat és lefogtak, hogy kilőjék...Mély nyoma maradt bennem.Jobb szerintem ha nem emlékszik rá a gyerek.Minél kisebb annál jobb..
Kedves 14es akkor elég érdekes fülbevalóid lehettek ha beleakadt az ágyneműbe..Sima picike karika nem hiszem hogy bármibe is bele tud akadni!
8 honapos a lányom, 6 honapossan kilövettük a fülét. Mivel először
gyogy fulbevülbevalót kapott, azok közül választottam.
Azt amelyik a legkönyebb súllyal bir.erre figyelj, ha nem akarod hogy később lógjon a fülcimpája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!