Milyen ajándékot kértek, vagy kértetek az első szülinapra?
Ha kislány, akkor kérhetnél fülbevalót példálul. Bár nem tudom van-e már neki, de későbbre is jó. Én is kaptam az első születésnapomra egy pár aranyfülbevalót, és a mai napig örömmel nézek rá, pedig elmúltam már 20 éves. :)
Kérhetnél babauszi bérletet mondjuk, az hasznos neki is, és jó időtöltés neked is.
A mi családunkban már az a szokás, hogy a nagyszülők/keresztszülők tényleg csak valami minimális apróságot vesznek a piciknek, és pénzt adnak a szülőknek, így minden gyermeknek van egy saját számlája, ahol a pénzt gyűjtik nekik továbbtanulásra, iskolakezdésre, vagy későbbre új gyermekbútorokra, ilyesmire. Bár nem tudom nálatok mennyire szokás pénzt ajándékozni, de ha egy gyermeknek tényleg mindene megvan, jobbat nem tudok tanácsolni, mert ezt viszont később is rákölthetnétek, ha valami nagyobb kiadásra kerül a sor vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!