Hol vannak szebb babaruhák a három közül? Tesco, Aldi, Lidl?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 21:50
1/14 anonim válasza:
Mindenképpen a Tescót mondanám,mivel ott nagy a választék,egy külön részleg van a babaruháknak,a Lidlben,Aldiban kevés van,csak elszórtan egy-egy.
2/14 anonim válasza:
ha szépségre és minőségre nézed, tuti tesco. az aldiban van olcsó, de nem túl jó minőségű. pont a héten néztem, h jöttek hozzájuk rugik, zoknik, de mindegyik kényelmetlen, műszálas anyagból, amit még felnőttnek is kellemtlen viselni, nemhoyg gyereknek. Lidl-be nem járok
3/14 anonim válasza:
Tesco vagy Lidl. Az Aldi is jó, legalábbis nekünk bevált, de az igaz, hogy a Tescoba van külön baba/gyerek részleg, a Lidl-be, Aldiba ritkán van gyerekruha. Harisnyát én pl. csak a Lidlbe vettem.
4/14 anonim válasza:
Mikor hol mit lehet találni! Én vettem már aldiban is 2 nadrágot ami nagyon jó áron volt és imádom én is meg a kicsi is! :)
5/14 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a tesco,az Aldi,és a lidbe nagyon gagyik vannak.
6/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Lidl-ös babaruhákat.Szín és formatartóak és mosáskor még a vadabb színek sem fogják össze a világosabb ruhákat.
8/14 anonim válasza:
Mi a Tesco-ban szoktunk néha venni nekik. Jó a minőségük és az áruk is.
9/14 anonim válasza:
Mind a 3-ban vannak szépek, viszont a választékot nem lehet összehasonlítani. A Tescoban sokkal-sokkal többféle ruha közül válogathatsz, és gyönyörűek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!