Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Helo! Hogyan kell a KECSKETEJE...

Helo! Hogyan kell a KECSKETEJET elkésziteni kisbabanak?

Figyelt kérdés
melegiteni vagy forralni es uzletben is megvehetem a flakonos tejet vagy frissen kecskebol kell!
2013. márc. 2. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Még soha nem adtam, de mindenképpen hökezelve legyen. Ami azt jelenti legalább 5 percig forrald, akárhonnan jön. ha boltban lehet kapni pasztörözöttet azt nem kell mert az már hökezelt.

de ha friss tejet hozol, mindgey milyen állattól akkor 5 percig forrald, minimum a gyerek a 6 évet el nem éri. Még felnöttnek is veszélyes lehet, de gyereknek tilos 6 éves kor alatt hökezeletlen tejet vagy tejterméket adni, vagy bármi más állati eredetü nyers ételt.

2013. márc. 2. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
helo, nem szabad kecsketejet adni kisbabának!
2013. márc. 2. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ott a pont a második válaszolónál....
2013. márc. 2. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
2013. márc. 2. 20:54
 5/9 A kérdező kommentje:
ense haltam meg meg es egeszseges vagyok mint a makk,es enis kecsketejen nottem fel!!!
2013. márc. 2. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is azon nőttem fel, habár anyukám nem olvasott semmi internetes cikket:) Én is gondolkozok, hogy veszek kecskét:)
2013. márc. 2. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyébként forrald, ez kimaradt.
2013. márc. 2. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért huszon-harminc x éve egy kicsit mások voltak az elvek. Attól mert neked semmi bajod, nem biztos, hogy a babádnak sem lesz. Minek kell mindent elsietni, nem értem? Egyébként mennyi idős a babád?
2013. márc. 2. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha háztól veszed, akkor az egészed forrald fel egyszerre, majd ha lehűlt, tedd hűtőbe, napokig eláll.

Én is adtam a lányomnak - 1 éves kora után - , mert a tápszert/tejitalt nem itta. A kecsketej pedig nagyon ízlett neki.

Különben meg 20 éve is így nézett ki a kecske, ugyanazt ette, mint most..., és az ember sem változott semmit.

A mai ajánlásoktól a falra mászok: A gyerek 3 éves koráig csak tejitalt/tápszert kapjon. Na persze! Mert az olyan jóóó, az áráról nem is beszélve!

2013. márc. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!