Helo! Hogyan kell a KECSKETEJET elkésziteni kisbabanak?
Még soha nem adtam, de mindenképpen hökezelve legyen. Ami azt jelenti legalább 5 percig forrald, akárhonnan jön. ha boltban lehet kapni pasztörözöttet azt nem kell mert az már hökezelt.
de ha friss tejet hozol, mindgey milyen állattól akkor 5 percig forrald, minimum a gyerek a 6 évet el nem éri. Még felnöttnek is veszélyes lehet, de gyereknek tilos 6 éves kor alatt hökezeletlen tejet vagy tejterméket adni, vagy bármi más állati eredetü nyers ételt.
Ha háztól veszed, akkor az egészed forrald fel egyszerre, majd ha lehűlt, tedd hűtőbe, napokig eláll.
Én is adtam a lányomnak - 1 éves kora után - , mert a tápszert/tejitalt nem itta. A kecsketej pedig nagyon ízlett neki.
Különben meg 20 éve is így nézett ki a kecske, ugyanazt ette, mint most..., és az ember sem változott semmit.
A mai ajánlásoktól a falra mászok: A gyerek 3 éves koráig csak tejitalt/tápszert kapjon. Na persze! Mert az olyan jóóó, az áráról nem is beszélve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!