FIÚS anyukák! Használta közületek valaki a Babylove 2-es pelusát újszülött kisfiánál? Tapasztalat?
Szia, Nekem is fiam van, ő már 20 hónapos. Én a kezdetektől Dm-s pelenkát használok. Eleinte volt próbálkozás liberó, lidl-s,mülleres, vagy a pampers premium care (az utóbbi volt a legjobb) De végül mégis a DM-es mellett döntötetm. A legtöbbtől pl a lidl-stől kiütéses lett,a liberó örkösen átázott, talán a pampers volt a legjobb, de én úgy gondolom, hogy elég drága hhoz képest, hogy kidobom. Így maradt a dm-s, az ára elfogadható, a minősége a legjobb. Nem folyt ki soha a kaki, volt, hogy pisitől elázott, de ez az én hibám, mert elfelejtettem cserélni....de ehhez sok sok pisi kellett, mert az én fiam egy teve, sokat iszik így gyakran kell cserélnem.
Most jár az 5-ösnél, lassan lassan jön a 6-os.Én bátran merem ajánlani.
Remélem beválik-)
Jó babavárást, könnyű szülést.-)
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Akkor jól tettem, hogy ilyet vettem, ugyanis rakom be a kórházi pakkba, szinte bármelyik nap jöhet a kis fütyis:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!