Sos! Többet tettem a tápszerébe az elő írtnál lesz valami baja?
A tegnap este figyeltem fel magamra.Nem emlékszem mióta adom így neki,de pár napja biztosan.(családi gondok.Folyton ezen jár az agyam,és figyelmetlen voltam)Szóval 120ml 4 kanál helyett 6 ot tettem.Nagyon rosszul érzem magam aggódok érte.Én csak anyit vettem észre rajta,hogy nehezebben kakil,és fekete gubicsok vannak a székletében ez most azért vagy az almától.Létszi ne toljatok le íyg is elég rosszul vagyok tegnap óta ezen rágom magam,és megállás nélkül bőgök.Sokat ártottam neki?
6 hónapos.
Nem lesz tőle semmi baja, őszibarack segíthet ha nehezen kakil, egyébként az alma is fogja a hasat!
De én is jártam így, hogy elkalandoztam közben és már nem voltam biztos benne, mennyi az annyi...nem lesz gond, ne aggódj!
Jah, és sógornőm meg nem is csapott kanállal rakott a fiának a vízbe tápszert, hanem púposan...teljesen le voltam döbbenve...és neki sem lett semmi baja, már másfél éves...
Jah, és emiatt aztán ne sírj, kérlek, a baj nem itt kezdődik!!!! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!