Mennetek vendegsegbe ot hetes babavsl ebben a nathas influenzas idoszakban? (bovebben)
A lányom kb 3 hetes volt, amikor tavaly ilyenkor mentünk tesómékhoz unokaöcsém névnapjára. A kislányom jóformán végig aludt. Pedig én is aggódtam. De a férjem is azt mondta, hogy ha nagyon nem érzi jól magát a kicsi, akkor hazajövünk és kész. De mondom, feleslegesen aggódtam, jól érezte magát.
De ha neked nincs kedved menni, akkor ne menj.
Nem.
És tudod miért nem? Mert semmi kedvem nem lett volna ekkor, egy állandóan bőgő babával kimozdulni, akit alig ismertem, nem tudtam miért sír...Nem mentem volna, és nem is mentem. Nem volt sértődés. Elmondtam, február van, influeza kellős közepe, ott lesznek vagy 20-an, mind a gyereket akarná buzerálni, nem megyünk és kész. Nem kell magyarázkodni, így döntöttél, így látod jónak, ez nektek a legjobb. Pont.
Aztán volt olyan ekkor már pár hónapos volt, hogy elmentünk szintén rokonnak a szülinapjára, ott voltunk 2 órát, remek volt, mehettünk haza.
Ha van kedved menj, ha nncs kedved vagy macerának érzed, esetleg félsz a fertőzésektől evidens, hogy ne menj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!