Nálatok is nehezen ment az egy nappali alvásra való átállás?
Figyelt kérdés
Én vért izzadok vele. A kisifam 14 hónapos. A két alvás már sok neki, az egy meg nagyon kevés, egész nap hulla fáradt, alig bírom ébren tartani, ráadául nem alszik többet attól délután, hogy csak egyszer alszik. Mivel tudnám segíteni?2013. márc. 1. 21:50
11/12 anonim válasza:
Nahát ez nekem új.Lányom is ugyan úgy ahogy jégtánc írta magától átállt egy alvásra 8-9 hónaposan.Egyszerűen nem aludt el már délután és én nem erőltettem.Ekkor este előrébb vettük a fürdés és fekvés idejét.A fürcsit 9 helyett 8 órára az alvást pedig fél9-9re.Így bírta.Kisfiad mikor alszik el este?
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most a jó idő segít sokat, a kertben jobban bírja, mint itt bent. Ma is elég jól átvészeltük 1-ig, aztán ebéd, gyors alvás. Ha bent vagyunk akkor nagyon nehéz elterelni a figyelmét az álmosságról és a nyűgösségről.
Akiknek magától átszokott a babája, nem tudják, hogy miről maradtak le". :-) Köszi mindenkinek!
2013. márc. 3. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!