Felső szemfogak kibújása okozott babátoknál megfázásszerű tüneteket, orrfolyást?
A fogzás nem okoz ilyen tüneteket.
Vírusos fertőzés annál inkább.
Fogzáskor ugyanis legyengülhet a babák immunrendszere, amikor is sokkal könnyebben elkapnak betegségeket.
Ha a babádnak megfázás szerű tünetei vannak, folyik az orra, akkor nem a fogzástól, hanem betegségtől.
Nem tudom, kinek nem volt hasznos teljesen a válaszom, de az nézzen utána a dolgoknak, beszéljen egy gyerekorvossal és utána pontozgasson.
Magában a fog kibújása nem okoz semmilyen megfázási tünetet. Sőt, akkor most lehet tovább pontozgatni, ugyanis olyan sincs, hogy valaki simán megfázik. A sima megfázást egyébként vírusos fertőzés okoz, arra elég a tünetenyhítő kezelés, míg ha valaki összeszed egy komolyabb fertőzést, az a bakteriális fertőzés, amire antibiotikumot szoktak írni.
És nagyon sok esetben a kisgyermekek fogzás idején a legyengült immunrendszerük miatt nagyon hamar elkapnak vírusokat és az okozza a megfázásszerű tüneteket. Nem a foguk kibújása.
Ha a szervezete nem találkozott volna vírussal fogzás idején, akkor megfázásszerű tünetei sem lennének.
Ne húzd fel magad a lepontozáson.
Van néhány idióta, aki szerintem azzal szórakozik, hogy direkt lepontoz válaszokat.
Ahogy a 2-es mondta.
Mi is bekaptuk. Azt hittem fogzás miatt nyűgös, aztán a náthából fülgyulladás lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!