Kisfiam 8 hónapos, és azon kívül hogy időnként a hasáról a hátára fordul nem nagyon csinál semmit. A többi alul?
utolsó vagyok. és az, hogy 8 hónaposan már állnia kell, nagy hülyeség!
olvasd ezt el, szerintem nagoyn hasznos, és számodra is megnyugtató!
Jó, hogy elvitted több helyre és megnézték, ezt jól tetted, és ha többen is mondták, hogy nincs gond, akkor szerintem ne aggódj. Nagyon különböző ütemben fejlődnek, de a Te picid még nincs lemaradva semmiről! Ne erőltesd, hagyd, hogy úgy "csinálja", ahogy neki kényelmes, mert ha "érzi" az elvárást, és nem tud neki megfelelni, az rossz hatással lehet rá. Majd beindul, hidd el. Az én kislányom is 8 hónapos, volt hogy egy fázisban Ő is megrekedt pár hétre, aztán hirtelen 2 naponta csinált valami újat. Figyelni kell, és biztatni és "beindul" majd, hidd el, hiszen érdekli a világ, fel akarja felfedezni, ehhez "kénytelen" lesz felülni, kúszni, mászni, felállni stb...
Járókában van, vagy szabadon?
Az én kicsi fiam most lesz 8 hónapos, és majdnem minden irányba forog, viszont kúszni nem akar!
Annyi, hogy mi járunk Dévényre, de már a letapadt izomzata rendbe jött, viszont még azért hordom oda, hogy elkezdjen kúszni, mászni!
Azt mondta a Dévényes is, hogy még meg kell erősödnie a karjának, hogy elbírja a nagy súlyát! 74 cm és 9200g
Járunk rendes gyógytornára is, de az szinte semmit nem ér!
Ja még annyit, hogy nekem is nagyon hamar feladja ha valamit el akar érni, és inkább bámulja a plafont és elkezd játszani a kezével, minthogy megmozduljon!
Általában akkor fordul meg, mikor nem vagyok a szobában és nem látom!, de én titokban a tükörből figyelem, amit ő nem látja!
Én is abban reménykedek, hogy a sok tornáztatás eredményt hozz egyszer csak!
Kúszatni még megpróbálhatnád! Megtámasztod a lábacskáját csípőben felhúzva, hátha rájön a technikára!
Várom a fejleményeket majd, hogy haladtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!