Hol érdemes uj badyt venni?
Figyelt kérdés
86-os méret kellene már lassan. A tescos a nagyobb méretböl már nem volt olyan jó minőségü mint a kisebbek. Árat is írjatok, hogy kb. mennibe kerülnek! Köszönöm!2013. febr. 28. 19:35
1/13 anonim válasza:
H&M-Ben vettem most 92-est. 2 db 2490 Ft. Nem olcsó, de jó minőségű. Fényévekre van a Tescos minőségétől. A különlegesebbek 1790 és 1990 Ft körül vannak.
3/13 A kérdező kommentje:
Igazad van!!
2013. febr. 28. 20:05
5/13 anonim válasza:
h&m, scamp minőségi!
A tesco-s pár mosás után portörlőnek jó!
6/13 anonim válasza:
OFF
1-es! Rövid vagy hosszú az ujja?
7/13 anonim válasza:
scamp.hu
mindig innen rendelek. már van 800ért is akciós. szuper minőség.
8/13 anonim válasza:
Van rovid, és hosszú ujjú is. Mindegy, a lényeg, hogy ha kettőt veszel, akkor 2490 Ft. És ez melegítő nadrággal is így van.
9/13 anonim válasza:
Szia! Én most a C&A-ban vettem (990 Ft-ról volt 470 Ft-ra leakciózva).
Sok Scamp-es bodynk van. Használtan vettem, a kisfiam a 3., aki hordja és olyan, mint az új.
10/13 anonim válasza:
A kínaikban nézted? Ott 790 Ft, bár nem tudom, 86os méretben van-e. A Maugli (feliratos) nagyon jó minőségű, nagyon puha és sima marad, nem gyűrődik, még vasalni sem muszáj... A Scamp bodykat én is ajánlani tudom, tényleg jók azok is!
4 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!