Hordozósok! Milyen csatos hordit vegyek, ha nagyon alacsony vagyok?
Figyelt kérdés
5 hónapos lesz a babám, nem használnánk túl sűrűn, alkalomszerűen, de jobbnak látom, mint a meitai-t. Az Ergo baby milyen? Vagy még a Liliputisat néztem. Esetleg tapasztalatok? Nem tudok rá túl sokat szánni, max.10-12ezer.
Az Ergoból tudnék újat venni, a Liliputisból nem.
2013. febr. 28. 11:06
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, 151 cm vagyok.
2013. febr. 28. 11:15
2/5 anonim válasza:
162 cm vagyok, liliputis hordozónk van. nagyon szeretem, egyszerű használni. A 2.5 évesemet még mindig cipelem benne néha.
3/5 anonim válasza:
A Liliputi és az Ergo a "kisebb", kevésbé testes hordozók közé tartoznak, azokkal jól járhatsz.
VIszont egyáltalán nem szükséges, hogy új legyen(mármint ha neked nem kifejezetten fontos), a használt hordozók már "be vannak törve", sokkal puhábbak, jobban idomulnak hozzád és a babához is:). Szóval én mindenképp jó állapotú használtat választanék.
4/5 anonim válasza:
A Liliputi és az Ergo is jó választás lehet, de mindenképp próbáld fel megvétel előtt, mert amiatt, hogy nem kötözősek, nem igazodnak minden testalkathoz, és lehet, hogy ami nekem kényelmes, az neked bevág, kényelmetlen. Amúgy nekünk Manduca van, 165 centi vagyok.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Megnéztem a Manducát, az alja,ami a derékrészen van, tényleg kisebbnek, vékonyabbnak tűnik! Valahol meg fogom nézni élőben!
2013. márc. 6. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!