Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallott már valaki borostyán...

Hallott már valaki borostyán nyaklánc okozta balesetről?

Figyelt kérdés
Dilemmázok, hogy vegyek-e a babámnak,sokat lehet erről olvasni a neten, de csak feltételezések vannak, hogy fulladásveszéllyel jár. Nem találtam semmi olyan konkrétumot, hogy bajt okozott volna. Valakinek vélemény, tapasztalat?
2013. febr. 26. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20%
Én sem tennék a fiam nyakába semmit. Már miért használna a nyaklánc? Még csak az kéne, hogy ettől fulladjon meg. 6 hónapos, mindent vesz a szájába, mindent szétszed, tekerné magára a zsinórokat, ha hagynánk stb. Simán megfulladhat tőle. Felnőttem én is, testvérem, unoka testvéreim is, lánc nélkül, és itt vagyunk. Ha a fogzás miatt akarod, használj valódi, homeós gyógyszereket, ha nagyon fáj, fájdalomcsillapítót, ennyi.
2013. febr. 27. 07:33
 12/13 anonim ***** válasza:
márpedig eltudja szakítani!Én is azért nem teszek a nyakába, mert a szomszédomék úgyszedegették ki a gyerek szájából a darabokat....
2013. febr. 27. 08:17
 13/13 anonim ***** válasza:
hallani nem hallottam rola viszont azt tudtam mindig hogy kisbaba nyakába semmiféle lánc nem való mert elszakithatja és megfulladhat töle,igy a lányom nyakába nem volt semilyen lánc ha fájt a foga akor bekentem neki,vagy adtam neki fájdalom csillapitott .
2013. febr. 27. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!