Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2és fél hónapos babám nemtudja...

2és fél hónapos babám nemtudja átforditani a fejét eggyik oldalról a másikra. Mindig csak az eggyik oldalára forditja. Ez baj?

Figyelt kérdés
terpeszpelust hord mert gyenge a csipője mert farfekvéses volt.lehet ennek köze hozzá?1hónaposan sikerült neki de miota hordja a terpeszpelust talán azota van elmaradva a mozgással

2013. febr. 26. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Mármint hanyatt fekve sem, vagy csak ha hasra teszed?
2013. febr. 26. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha hason nem fordítja át az szerintem még nem gond, viszont ha a hátán fekszik és úgy nem fordítja az már nem jó. Ebben az esetben mindenképp mutasd meg orvosnak. Ha nincs még akkor szerintem szerezz be egy fejformáló párnát is, mert látszódni fog a fején, hogy melyik a "kedvelt" oldal.
2013. febr. 26. 12:43
 3/7 A kérdező kommentje:
csak hason fekve nem forditja át.demár egy picit látszik is a kisfején hogy melyik oldalán szeret feküdni.
2013. febr. 26. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Orvosnak, védőnőnek mondtad már az észrevételed?

Lehet esetleg a nyakizma is gyengébb kicsit.

Amikor kórházban voltunk a kisfiam születésénél, ott elég sok baba már néhány naposan is átfordította a fejét a másik oldalra.

Lehet hogy a picidnek az az oldal szimpatikus, de az is lehet, hogy az izmok miatt van hogy nem fordítja át.

Egy kérdést a dokinak mindenképp megér, ha nincs semmi baj, akkor próbáld a babát a kiságy másik oldalára tenni, vagy vmi praktikával segíteni, hogy a másik oldalra is kíváncsi legyen.

2013. febr. 26. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor szerintem még ne aggódj, de ha megnyugtat mindenképp kérdezd meg a gyerekorvost, védőnőt, lassan úgyis lesz a 3 hónapos felmérő. A párnát ajánlom, nekünk bevált, egy kicsit látszódott a fején, hogy merre tartja, de szépen rendbe jött. De ha tudod valamivel motiválni, akkor tedd/kösd a kiságyba ellentétes oldalra, hogy időnként arra is tartsa a fejét. A párnát mi 3 hetes korától használtuk, 4 hónaposan már leemelte róla a fejét, így lehet, hogy már nem sok értelme van megvásárolnod. (2. voltam)
2013. febr. 26. 13:02
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! csütörtökön ugyis vinnem kell oltásra és akkor majd szolok a dokinak meg a védönönek!
2013. febr. 26. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem baj. Az enyém semerre sem fordította hason, csak belefúrta az orrocskáját az ágymatracba. Utálta, nem is nagyon erőltettük.
2013. febr. 26. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!