Melyik a jobb, ha az úját szopja, vagy a cumi?
:) Mikor még pocak lakó volt, meg se fordult a fejemben a cumi, aztán egy hasfájós éjszakán apa kipróbálta (kb 3 hetes volt) és láss csodát, bevált...azóta a cumi a legjobb barátja, és én figyelek a legjobban a cumikájára, mivel tudom, hogy mennyit segít a babámnak lenyugodni. Alváshoz használjuk, napközben, játék időben eszébe se jut...viszont kb 3 hónaposan rátalált az ujjára is! :D Ha elfárad, nyűgös, vagy csak épp jól esik neki, akkor szopizza az ujját :) Én ilyenkor hozom a cumit és kicserélem az ujjacskáját rá, de néha jó, hogy önmagát is meg tudja egy kicsit így nyugtatni :)
Majd az idő eldönti, hogy később hogyan szokunk le ezekről, de én egyáltalán nem látom súlyosnak a helyzetet. A babák még picik, a szopási reflex bennük van, megnyugtatja őket, bízok benne, hogy ahogy nő majd, ki is növi ezt.
5 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!