Mekkorának kéne lennie centiben és kilóban egy átlag 4-5hónaposnak? És a lábuknak?
Fogyott? Én úgy tudom egy csecsemőnek nem szabad fogyni akkor sem ha beteg stagnálni azt lehet de fogyni nem igazán. Na de bocsi az offért.
Szóval ez nagyon eltérő mekkorának "kell" lennie hatalmas különbségek lehetnek. Én a saját gyerekeimből indulok ki, a lányom 4 hónaposan 7800 gramm volt és 72 cm, 74 es ruhákat hordott, de a lába meg kis mini volt később is 10 hónaposan mikor megtanult menni, akkor 18 as lába volt, 1 évesen 19 es. Aztán 2 évesen olyan 22 es. Utána nőtt egy hatalmasat és mára már 3 évesen 25-26 os cipőt hord de magassága és a súlya is nagy a társaihoz képest. (104 cm és 16 kiló).
A kisfiam 4 hónaposan 6500 gramm volt úgy hogy 4100 al született ő nála épp az volt a baj hogy mindig épp csak meghízta amit kellett, nagyon határon volt mindig (csak anyatejes volt ő is pedig) A lába átlagos volt, aztán 1 évesen már nagyobb volt mint a tesónak ennyi idősen (első kiscipője 21 es)
1 vagyok igen az nem baj ha 4-5 hónaposan lelassul a gyarapodás hiszen ha belegondolunk mindig ennyit hízna egy gyerek akkor 1 évesen már igen dundi lenne holott áltagosan 9-10-11 kilók max.annyi idősen.
Ha stagnál vagy nem hízik az nem olyan gond csak ezen a fogyáson lepődtem meg kicsit.
Mert hogy mi állandóan azt hallgattuk a dokinőtől hogy fogyniuk nem szabad.
Én babám pont 4 hónapos és nagyobb mint a te babád.
Teljesen normális a babád mérete. És ha sok, akkor mit csinálsz? Nem adsz neki enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!