Valaki tud róla hogy van- e Miskolcon gyermek neurológiai szakrendelés?
Magant nem tudom. Google mit dob ki?
Ha valakit erdekel: A GYek-ben van a PIC rendeles, keddenkent. Haziorvos ad beutalot es idopontot kell kerni. Hat..van egy sor, de amugy egesz hamar be lehet jutni. A doktorno pedig nagyon rendes! (azt hiszem Fejes doktorno)
Hany eves a gyerek?
A google nem dobot ki semmit msikolcra, de úgy gondolom nem feltétlenül hirdeti magát neten egy gyermek neurológus!
7 és fél hónapos a babám!
A kettes vagyok. Sági doktornot hivd fel, kerdezd meg, o foglalkozik-e gyerekekkel. (h-k du. Sz-de) 507 246
Ha nem, akkor ajanljon valakit.
A gyek miert nem jo?
Kedves Kettes!
Köszönöm a segítségeset!
Voltunk a GYEK- ben a neuróna, ahol kb 2 perc alatt megvizsgálták a babámat, mondva hogy semmi baja nincs! Kint a váróban több betegtől is hallottam hogy az orvos az utóbbi időben nagyon lazán veszi a dolgokat, és félrediagnosztizált gyerekeket!
Csak megnyugtatás képpen szeretném elvinni megmutatni, hogy ott mit mondanak! Nem mozog a babám, csak háton fekszik, 8 hónapos!
Hivd fel sagi doktornot! Bar mar csak jovo heten tudod, szerintem. Kerdezd meg, kis ajanl!
De irtam privit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!