Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fagyasztottatok le húslevest?...

Fagyasztottatok le húslevest? Nagyi hozott húslevest, amit a fiamnak csinált, hogy fagyasszam le és, akkor nem kell minden nap főznöm neki.

Figyelt kérdés
Gondoltam pürésítem és úgy teszem el, de van benne minden.Máj, csirkehús, zöldségek.Vagy úgy fagyasszam le ahogy van? Ti szoktatok ilyet lefagyasztani?
2013. febr. 23. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nemrég keztem el fagyasztani neki mert már sok étkezést kiváltottunk és ennyifélét nem akarok csinálni egy nap! Azt amiben minden van nyugodtan szétválogathatod! Pl. répa-husi, máj-répa, máj-répa-hus! És akkor lesz több étkezés! Én minden félét csináltam ma is és adagonként pürésítve fagyasztottam! Nekem ugyan olyan mint frissen!
2013. febr. 23. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Természetesen.

Csak akkor ne várj vele holnapig, hogy még a friss levest fagyaszd le!

2013. febr. 23. 19:26
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,most hozta, még meleg :)
2013. febr. 23. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Várd meg amíg kihűl, utána lefagyaszthatod ahogy van, én is sokszor ezt csinálom, hogy ne romoljon meg.

Arra számíts, hogy olvasztás után a zöldségek elég pépesek lesznek sajnos:(

2013. febr. 23. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a válaszod.Tettem el pürésítve is és nem pürésítve, majd kiderül olvasztáskor, hogy jobb.Köszönöm nektek még egyszer.
2013. febr. 23. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!