Fogadjam el, hogy a négy hós kislányom nem eszik sokat, vagy vigyem dokihoz, mert ez valóban kóros?
Napi 6-7-szer eszik 100-140ml között. Születése óta kb. 2 és fél kg-ot hízott. Jókedvű, kiegyensúlyozott.
Viszont a kortársait látva, teljesen el vagyok bizonytalanodva. Ők már ilyen 150-200ml-t esznek és 6-7 kilósak.
Hány kilóval született?
Ha ez megnyugtat nekem a kislányom 3kg-val született, anyatejes, soha nem mértem mennyit evett, most 10 hónapos 8,5 kg. Ő se eszik sokat, de jókedvű, semmi baja. Természetesen már sokminden mást eszik, meg szopizik is még. Én is mindíg kérdezem a dokit, védőnőt nem baj e hogy nem eszik sokat. A válasz mindíg az hogy nem, nem kötelező egy babának pufinak lenni és nagyon jól tudják hogy mennyit kell enniük. Nyilván ha éhes lenne, nem lenne jó kedvű... ordítana konkrétan!:)
Szóval szerintem ne aggódd túl a dolgot. De ha megnyugtat a dolog, akkor vidd el dokihoz. VAgy ha mentek oltásra, kérdezz rá. És a legfontosabb: Soha ne hasonlítgasd a babádat senki máséhoz!!! Minden gyerek más!
Az én most 6 hónapos kislányom havi fél kilókat hízik, tehát 4 hónapos korára a születési súlyához (3950) két kiló jött hozzá, akkor volt 5900 gramm.
Most hat hónaposan 6810 garamm és 72 cm.
Nem kóros, ő ennyit hízott, pedig eddig csak anyatejen élt ezidáig. Igény szerint szopott és szopik most is, de már 1x kap gyümölcsöt.
Pont ma volt a védőnő és azt mondta, hogy teljesen jó amekkor, nem kiocsi, hurkái is vannak.
ja és nagyon mozgékony, forog, kúszik, próbál felüleni.
3000g-mal született.
Első válaszolótól kérdezem. A te kislányod mennyi volt 4 hónaposan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!