Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez milyen allergia...

Szerintetek ez milyen allergia 6 hós fiamnál?

Figyelt kérdés

Ma reggel az arcán, az egyik oldalon egy nagy piros folt jelent meg, majd estére a másikon is. Azt hittük a tegnapi széltől, mert sokat sétáltunk. Pirospozsgás, mint a játék babáknak, mikor két oldalt nagy piros folt van. A testén apróbb pöttyök vannak, nyak, mellkas, hát, és a popsiján két nagyobb, színük erősen piros. A testén már láttam pár napja, de csak néhány volt a mellkasán, azt hittem megnyomta valamivel.

Allergiáról eddig nem tudunk, rendes AR tápszert eszik, tejpépet, főzelékeket krumplival, gyümölcsöt, bébi pudingot, de semmi újat nem evett mostanában. Inni iszik Hipp teát, gyümölcsleveket, Kecskeméti szőlő lé volt az, ami új volt, anyósom vette, de előtte már a Babylove szőlő-körtéből sokkal korábban is ivott, nem volt baj.

Fürdeni a Gabi esti fürdetővel ( a rózsaszín flakonos) fürdetjük, eddig nem volt vele gond.

#allergia #hat hónapos fiú
2013. febr. 22. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Orvos mit mond?
2013. febr. 22. 20:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Még semmit:( Ma volt úgy először feltűnő, de felhívtam , nem vette fel, majd holnap délelőtt megpróbálom újra.
2013. febr. 22. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor várd meg hogy mit mond az orvos..
2013. febr. 22. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
ezt az orvossal lenne érdemes megbeszélni. Nem váltottál esetleg mosószert vagy öblítőt mostanában? ez csak egy tipp, de az orvos szava legyen a döntő.
2013. febr. 22. 21:25
 5/6 anyács ***** válasza:
Nekem egyszer a kókuszgolyó kókusza csapta ki így az arcát, de az pár perc után kijött, egy nagy piros folt lett (1 éves elmúlt már akkor). Azóta kókuwsz nélkül kapja
2013. febr. 22. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk így kezdődött az ekcéma :(
2013. febr. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!