Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Születése óta minden nap...

Születése óta minden nap szívni kell a babám orrát. Használatok minden nap tengerisós orrsprayt? Doki szerint nem beteg.8,5 hónapos

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet menni beutaló nélkül is. Én felnőtt vagyok és így voltam én is évekig. Aztán kiderült orrsövényferdülésem van az okozta az orrdugulást
2009. szept. 9. 14:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, mindenképp utánna járok!
2009. szept. 9. 14:46
 13/16 anonim ***** válasza:
az első vagyok.A sok orrszívás,gerjeszti a váladékot,ez egy ördögi kör.az anyatej jó ötlet,de már rég el kelet volna vini kifizsgálásra,hogy miért dugul el midig az orra.kérj egy másik dokitól beutalót,de lehet hogy orr fül gégészetre nem is kell beutaló,kérdezz rá az sztk-ban.
2009. szept. 9. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is i szoktam szívni neki 2-3 napota orrsprayt is használok. Még soha nem volt beteg. 15 hónapos anyuka.
2009. szept. 9. 16:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló gondom volt, én homeopátiás doktornővel konzultáltam, és a Sambucus nigra -2x5golyó- nevű szert ajánlotta ( egy evőkanálnyi babavízben oldd fel, és akkor add neki, amikor előtte-utána kb. 20 percig mást nem eszik), nekünk bevállt. Ja, és ne egyszeri beadásnál várd a hatást, pár nap múlva kezd hatni! Remélem segít!

10hetes baba anyukája

2009. szept. 9. 21:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. szept. 10. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!