Jár valaki Dr. Éliás Gyula győri gyerekorvoshoz a babájával? Mi a véleményetek róla, jó orvos?
7,5 hós babámmal orvost szeretnék váltani Győrben. Valaki említette dr. Éliás Gyulát és kíváncsi lennék nektek mik a tapasztalataitok vele kapcsolatban?!
Nagyon örülnék ha írnátok pár sort róla!
Előre is köszönöm!
Szia!
Mi oda járunk.9hósak vagyunk.Hála isten nem kell sokat mennünk,max oltás és egyszer volt szájpenészünk ,akkor voltunk.Elég halkbeszédű.Végül is rosszat nem tudok róla írni.De az előző orvosunk jobb volt a Császi Béla!
Igen, a Császi tényleg nagyon jó volt! A férjem még hozzá járt! :) Őt hívtuk fel, hogy kit ajánlana és az Éliást mondta! Mit jelent azt hogy halk szavú? Nem nagyon kommentálja a dolgokat, tehát nem egy beszédes fajta?
Köszi a választ! :)
Hát akkor erről ennyit.... A mostani orvosommal is többek közt az a bajom, hogy minden információt harapófogóval kell kihúzni belőle, mert magától szinte semmit nem mond! Egyébként próbáltam felhívni a hét elején az Éliást és sokszori próbálkozásra sem vette fel a telefont.Ez elég rossz pont, mert mi van ha beteg a fiam és SOS telefonos segítségre van szükségem!?!
Nagyon köszönöm a válaszodat, sokat segítettél!!!
Szia!Mi is az Éliáshoz járunk.Igaz,nem egy bőbeszédű doki,de nekünk/a páromnak is/ nagyon szimpatikus.
Bármi kérdésem volt ,fordulhattam hozzá.HA esetleg olyankor van gond,amikor nincs rendelés,szerintem ugyse őt hívod,hanem az ügyeletet.Szóval én elégedett vagyok.Mi se hozzá tartoznánk,de nem ismertem a dokikat és őt ajánlották.
JA,és az aszisztense is nagyon aranyos!
8 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!