Szagzáró peluskukára érdemes beruházni?
Minden pelust külön bezacskózok, jól bekötöm, de még így is borzalmas büdi tud lenni.
A szagzáró kukába nagyon drága az utántöltő?
Esetleg van valami fajta ami nektek bevált?
Köszi a válaszokat!
Mi ilyet vettünk. Nem szagzárós hivatalosan, de büdös még nem volt tőle a szobában. Kb. 2 nap alatt telik meg,sima szemeteszacskó van benne. A kakis pelust sem zacskózom külön.
Nekünk egy sima, fedeles szemetesünk van. Kinyitás után kb 2 percig érezni minimális büdösséget, semmi többet. 40 l-es sima szemeteszsákkal használjuk, kb. 3 naponta van ürítve. 500 Ft körül vettem háztartási boltban.
(Én is úgy összegörgetem a pelust, de szerintem mindenki, nem?)
Nekem a fiamnál volt bent kis kuka a pelenkázó mellett, abba dobáltuk, nem panaszkodott senki, hogy büdi lett volna, talán még zacsiba sem tettük, hanem ürítettük naponta.
Később ez kikerült a wc-be, na akkor már azért éreztem szagokat...
Utána találtam tescos pelenkazacsikat, aminek tök jó illata van, és belefér vagy 3-4 pelus is. Néha azt használtam, meg a táskámban van inkább, ha valahol kellene cserélni, abba rakom a használtat. De ez sem anyagilag nem jó, sem nem túl környezetbarát.
Most a lányomnál a nagykukába dobáljuk, azt amúgy is ürítjük naponta, szóval nem halmozódik....
Szerintem felesleges, nekünk lett volna rávaló, sőt, annyi mindenre dobjuk ki feleslegesen a pénzt, de ilyet nem vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!