Anyukák, mi a tapasztalatotok? Örökmozgó pocaklakótok kint is az? És akinek lustibb volt a babája odabent, ő milyen idekint?
Ez érdekes mert azt mondják hogy mindig az ellenkezője kinn mint benn :)
az én fiam egy áldott nyugodt baba volt bent a hasamban, már meg is ijedtünk mert alig akart mocorogni, most itt kinn meg nem áll, születésétől kezdve, még álmában is kapálózik, eleven kis rosszaság :)
a testvéremnél meg a hasában a pici lány nyugtalan volt, egész nap meg sem állt, mikor megszületett nagyon jó kis baba volt, szinte csak aludt
Az én kislányom olyan nyugodt volt a pocakomban, hogy amikor a mozgását kellett számolnom mindig a telefonomat tettem a hasamra, bekapcsoltam a zenét és számoltam........
Amióta megszületett én úgy szoktam mondani, hogy 24 órás, 2 emberes gyerek!Hihetetlen örökmozgó, most lesz két éves, megy fut, ugrál,táncol egész nap!
Csak azt nem tudom honnan van ennyi energiája!
Az én fiam pocin belül is nagyon nyugis volt, alig mozgott, és fájdalmat sem okozott sose.
Most is nyugis, baba korában is az volt, ő még most is tűri hogy a pelenkázón fektetve pelenkázzam (pedig ez az amit általában hamar rühelleni kezdenek az izgágább babák).
Most 22 hónapos.
A kislányom momentán még pocilakó de épp az ellenkezője, forog, rugdos, bökdös, feszíti magát minden UH-n máshol van a feje, és kifejezett fájdalmat is tud okozni. Hát nagyon kiváncsi leszek milyen lesz idekint...
35 hetes km
az én fiam a pocakomban olyan mutatványokat csinált,hogy a cirkuszosok megirigyelhették volna.állandóan csak az látszott,hogy "mozog" a pocakom.És ugyan ezt csinálja idekint is,most már 10,5hónapja :-)
egy időben az volt a mániája,hogy hanyatt fekve a lábaival a falat rugdosta...a pelenkázón forog,álmában kocsiban,babakocsiban égnek állnak a lábai,egy percre nem áll meg.Szóval ránk nagyon nem igaz a mondás.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!