Mikortól és mivel mostátok a babátok fogait?
kezdetektől.
babáknak való fogkefével, eleinte fogkrém nélkül, csak vízzel, aztán mikor már több volt, fogkrémmel.
Én kb. egy éves korától, de akkor már 8 foga volt. Először csak simán vizes fogkefével, aztán Nenedent fogkrémmel.
Volt a készletben az az ujjra húzható szilikon szőrű fogkefe is, azzal is próbálkoztam, de lehet, hogy én vagyok béna, de annak valahogy szerintem hatalmas feje van, nem is tudom, hogy fér a pici babák szájába. Szóval a rendes fogkefével mostam (DM-es kezdő csomagban volt rágóka, egy szilikonos és egy rendes fogkefe).
A fogmosás nálunk mondjuk enyhe túlzás, de próbálkozunk. Végülis szerintem elkezdhetitek, legalább jobban hozzászokik. Az enyém mindig ráharap, elég nehéz neki megmosni. Aztán hagyom, hogy magától is csócsálja egy kicsit, és dícsérem, hogy milyen ügyes :).
Mikortól az első foga kibújt :)
Eleinte ujjra húzható fogkefével, majd tanulófogkefével, még egyelőre fogkrém nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!