Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigantol kérdés?

Vigantol kérdés?

Figyelt kérdés
Anno 1 éves koráig kellett szedni e a kisfiamnak. most csak úgy véletlenül rákérdeztünk a gyerekorvosnál, hogy milyen vitamint ajánl (Marslakócskákat és Eurovit C-vitamin cseppeket kap a gyermek)a mostaniak mellett vagy helyett és meg volt lepődve, hogy Vigantolt már nem kap a gyermek. Ti adtok 1 éves koron túl is Vigantolt? Vagy mondták nektek, hogy adjatok??? Amúgy kisfiam most 21 hós
2013. febr. 21. 10:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm amit írtál, mi Marslakócskák szirupot adjuk neki, bár tény, hogy nehéz beszerezni, kettesével vesszük ha végre elcsípjük...Jó nagy adag, 150 ml és narancs ízű. Narancssárga a doboza is.
2013. febr. 21. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszi szépen!
2013. febr. 21. 13:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha valamiről nem tudsz, vagy valamit nem jól tudsz, az nem a Te hibád! Nagyon sokszor nem kapjuk meg a megfelelő tájékoztatást és ha mondjuk, hogy a neten ezt vagy azt olvastuk, el vannak szörnyülködve, hogy miért a neten nézünk utána... :S

Nekünk a doki néni a nagyobbik fiamnál azt mondta, hogy 2 éves koráig mehet naponta, utána meg elég télen adni. A D-vitamin tényleg fontos és mostanában egyre többet hallani, hogy a nagyobb gyerekeknek és a felnőtteknek is érdemes lenne szednie. Ahogy telik az idő, fejlődik a tudomány, úgy változnak a vélemények.

2013. febr. 21. 13:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó hozzászóló! Én is többször voltam már így, hogy a neten néztem utána és csak aztán kérdeztem rá a dokinál célirányosan. Olyan dühítő, mi ráadásul mindig adunk neki pénzt mikor kijön, nem vagyok híve ennek, de a legelején amikor egyszer nem adtunk, utána közölte, hogy sétáljunk be a gyerekkel, hiszen jó idő van...kb 3 km tőlünk az orvosi rendelő és csalódott vagyok, hogy ezt sem mondta el, pedig beszéltünk vitaminokról....úgy látszik akkor tudunk meg dolgokat időben ha detektív módjára kifürkésszük! Csak a kisgyereket sajnálom, hogy most majdnem egy évig nem kapta ezt a vitamint, de télen-nyáron fogom neki adni ezentúl....köszönöm hozzászólásitokat, nagyon sokat segített a mostani lelkiállapotomon!
2013. febr. 21. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!