Milyen sűrűn kell a tápszeres babák adagját emelni? Igény szerint vagy van valami módszer?
Hát mi első alkalommal le lettünk cseszve, hogy túletetjük a babát, pedig annyit evett, ami a dobozra volt írva az ő korára! (szombaton jöttünk haza a kórházból és hétfőn jött ki a védőnő). Én mindig nézem, hogy a dobozon mit ajánl, illetve, mindig számolgattam a testsúlykilogrammon*150 és az elosztva az étkezések számával...ha jól emlékszem. Szóval, hogy tudjam kb-ra mennyit kéne ennie.
Ha mindig emelném, mikor megeszi az adagját, akkor már nem is tudom hol tartanánk :) ő annyit enne, amennyit kap, utána fájna a hasa és ki is bukná, stb.
Sokat szenvedtünk a hasfájástól, gyakori-sok bukástól, csak 3 hónapos kora után tudtam neki növelni rendesen az adagját úgy, hogy benne is maradjon! (Én akkor még napközben anyatejet adtam neki, estére-éjszakára pótoltam tápszerrel, szóval nem szívesen csináltam, hogy több anyatejet készítek és a maradékot max kibukja, meg kiöntöm...minden cseppje kincs volt :)
9.vagyok.
Ő 60al kezdett 4naposan.2hetesen 90,4hetesen 120,7hetesen 140-160,10hetesen 160-180.Utána meg már 180-200.Azóta meg van hogy eszik 100t,rá 1 órára 120t.Alszik 1órát és eszik 100t,rá egy órára 200t majd alszik 4 órát,eszik 100t és vacsira 240t.De alap adag 200neki.Annyit eszik,ha épp rendesen éhes és nem csak iszogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!