Mit kell feltétlenül eltüntetni?
Az én fiam imádja a szobanövények levelét tépni, így a mérgezőeket, illetve féltetteket fentebb pakoltuk. A virágföldet kitúrni is jó elfoglaltság, szóval ha nem szeretnél mindennap porszívózni és felmosni, akkor minden cserepes virágot pakoljatok el, vagy tanítsd meg arra, hogy ezeket nem szabad bántani (szerintem ez utóbbi célravezetőbb, csak türelem kell hozzá).
Vegyszerek (mi zárat szereltünk a szekrényre), tusfürdő, sampon a kád széléről, szemetes, felmosóvödör, felmosórongy stb.
Bármi, ami rádőlhet (pl. mi a szobaajtó mögött tároltuk korábban a vasalódeszkát, szobalétrát, ruhaszárítót). Hiába van kitámasztva ajtótámasszal az ajtó, azt imádja rágcsálni, így pedig mögé is be tud kukkantani.
Színes, értékes könyveket ne az alsó polcokon tároljátok, ha a padlótól indul a könyvesszekrény. Mi ezeket fentebb tettük, a helyére a játékai kerültek, amit imád lerámolni.
A sógorom épp tegnap csavarta ki az erkélyajtóból az ütközésgátlót, mert csak egy egyszerű fém "pálcika" volt, a végén műanyag golyó nélkül, nehogy beleessen stb.
Lelógó, magára rántható dolgok (pl. én leszedtem a terítőt az étkezőasztalról, biztos, ami biztos, de pl. ugyanígy vigyázok arra is, hogy a forró vasalót ne tudja magára rántani - ha kihűlt, megy vissza a helyére a szekrénybe)
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!