Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hányszor szellőztettek és...

Ti hányszor szellőztettek és menyi ideig egy nap?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Minden alvás után kb. 20 percet.
2013. febr. 18. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Többször, először reggel, míg a nappaliban van a baba, az ő szobájában, aztán fordítva. Nem tudom meddig, ameddig hideg nem lesz, kb. 10 perc, negyed óra.A konyhában egész nap nyitva bukóra, főzéskor teljesen. Elalvás előtt szoktam szellőztetni, ha jó idő van, napközben is.
2013. febr. 18. 16:13
 3/9 Jégtánc ***** válasza:
Délelőtt míg sétálunk.Van hogy másfél 2h -t is.Babánál délután alvás után megint kicsit,aztán este a nagyszobában ha már nincs ott a kicsi.Hálóban általában egész nap nyitva az ablak
2013. febr. 18. 16:13
 4/9 anonim ***** válasza:

kb 3 óránként 10 percre kinyitom az ablakot, de alvás után mindenképp.

de sose nyitom rá az ablakot. ha már melegebb lesz, akkor persze alszunk majd nyitott ablaknál is.

nálunk nagyon meleg van, szükség is van a friss levegőre.

2013. febr. 18. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
mi minden reggel,ébredés előtt csinálunk egy kereszthuzatot,ez kb. 3 perc,majd a szobákban,ahol majd alszunk,délután 2-ig lehet,azután sajnos füstölnek,egész nap a nappaliban vagyunk,így itt már nem tudok,vagy csak késő este,a kicsi 5 hetes,nem hurcolom,itt jól alszik,bár most kolbászt sütök,elég szagos... tehát muszáj lesz majd késő este,de a fix a reggeli szellőztetés+szobáké.
2013. febr. 18. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden helyiségben napi 10 perc reggel, a nappaliban délután is.
2013. febr. 18. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:

reggel csinálok általában kereszthuzatot 5 percig.

majd este ugyanígy.

2013. febr. 18. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én többször keveset. Azt írom most ami fix. Reggeli felkelésnél + ha a lányom délután felkelt és itthon vagyunk + este a fürdetés előtt. Aztán a többi amikor azt érzem, hogy én kezdek pilledni akkor egy kicsit kinyitom az ablakot. 5-10 percnél nincs többet nyitva az ablak. Azt mondják az okosok, hogy az első 5 percben cserélődik csak a levegő utána meg már csak hűl a szoba.
2013. febr. 18. 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egész nap szellőztetek! Minden helyiségbe nyitva van bukón egész nap az ablak! A gyerek szobájába is csak akkor csukom be, ha alszik, egyébként estig nyitva van! Egyedül a terasz ajtó nincs nyitva! :)
2013. febr. 19. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!