Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El lehet előre készíteni 2-3...

El lehet előre készíteni 2-3 adag tápszert és fogyasztásig hűtőben tárolni?

Figyelt kérdés
Tápszer márkától függetlenül....

2013. febr. 18. 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem szerencsés, de ha muszáj, gondolom lehet
2013. febr. 18. 14:23
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán, mert összecsomósodik.
2013. febr. 18. 14:23
 3/16 anonim ***** válasza:

Elvileg nem lehet, frissen kell készíteni, de amikor kórházban voltam a babámmal, akkor 1 napi lefőzött adag tápszert kaptam meg. Azt mondták, hogy nyugodtan otthon is lehet így csinálni, semmi baj nem lesz.

Ha majd egyszer szükséges lesz vészhelyzet miatt, akkor lehet, hogy én is megcsinálom, de ha van lehetőséged, akkor inkább mindig frissen készítsd el, szerintem.

2013. febr. 18. 14:26
 4/16 anonim ***** válasza:
52%

Ti nem tudtok olvasni?

Rajta van a tápszeren hogy nem szabad elöre elkészíteni.

Èn tuti nem tenném, szerintem a babának is van joga, friss ételhez. èn sem szivesen innám meg a már órák óta álott löttyöt.

miért olyan nagy ördöngösség egy adag tápszert elkészíteni frissen. Még ha másnak is hagyod ott a babát annak is elmondod miböl mennyi kell és megcsinálja. De már ennyire senki nem lehet lusta, hogy ezeket elkészítse etetés elött. kb félpercet müvelet.

2013. febr. 18. 14:29
 5/16 anonim ***** válasza:
De tudunk olvasni, ennyire ne nézz már hülyének másokat.
2013. febr. 18. 14:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Szagold meg két óra múlva, rohadt büdös. Rá van írva, hogy nem lehet. Én sem innám meg, nem hogy a babámnak odaadjam.
2013. febr. 18. 14:32
 7/16 anonim ***** válasza:

Nekem annyi mondott a doki,hogy tápszert ne melegítsek!

Tehát ha nem eszi meg mondjuk, akkor egy-két órán belül adjam oda a maradékot, addig eláll szobahőmérsékleten.

Éjszakára pedig a vizet tettem cumisüvegmelegítőbe, amit beállítottam,hogy 40 fokon tartsa a vizet. Csak beledobtam a tápszert és kész!

2013. febr. 18. 14:41
 8/16 A kérdező kommentje:

Igen, tudok olvasni!!!!! Éppen ezért kérdeztem....... Merthogy a dobozon az áll, 70 fokos vízben kell feloldani, amihez még ha öntök is hideg vizet, akkor sem lesz rögtön fogyasztható hőmérsékletű. Természetesen én is a legjobbat szeretném a lánykámnak és nem is több napra előre készíteném el a tápszert, csupán néhány órával az evés előtt. A legjobbat akarom neki, ezért is fejem az anyatejet neki immáron 3 hónapja, de lassan kevés lesz neki. Eddig nem kellett tápszerrel pepecselnem. És ha a lánykám éhes, akko ordít és rögtön enni akar, nincs idő arra, hogy a 70 fokos tápszert hűtögessem . Ja, és ott van a 2,5 éves kisfiam is, aki ha éppen alszik, nem lenne jó, ha azért ébredne fel, mert a huga azért sír mert nem kap időben enni!

Szóval nem értem miért kell ítélkezni......

2013. febr. 18. 15:10
 9/16 anonim ***** válasza:

Az én lányom 9 hónapos kora óta kap tápszert. Én mindig előre este megcsináltam a hajnali adagját, mert nagyon éhesen kelt, és ha rögtön nem kapta meg, akkor úgy behergelte magát, hogy utána nem aludt vissza.

Mielőtt lefeküdtem, hideg vizzel megcsináltam neki a tápszert, és amikor hajnalban kelt, csak gyorsan melegíteni kellett. Mindig megitta, soha nem lett tőle semmi baja, és nem is volt se csomós, se büdös.

2013. febr. 18. 15:28
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
:) Lásd felhasználási útmutató. Azon nincs rajta?
2013. febr. 18. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!