Szerintetek ettől lehetne majd hasmenése vagy hasfájása?
Figyelt kérdés
17 hós kislányom most evett egy kivi, banán pürét (gyümiből és nem bébiétel) és kb egy óra múlva ebédelünk. Csak az a gond, hogy elfelejtettem, hogy tejszínes gombaleves lesz. Adhatok neki vagy lesz ettől valami baj?2013. febr. 18. 11:21
1/2 anonim válasza:
Magától a gombától lehet hasfájása. Én legalábbis ennyi idősen azt még nem adnék neki.
Amúgy az, hogy evett gyümiket és majd tejszínes lesz a leves, még nem biztos, hogy gondot okoz. Ez attól függ milyen a kis pocakja. Lányom pl. olyanokat tud néha összeenni, hogy csak nézek, és semmi baja. Én meg csak szimplán ránézek a paradicsomra és pl. tejre már rohanok is. :)
Na, szóval ezt nem lehet tudni, de biztos tudod, hogy a lánykád milyen "jellegű". Ha úgy érzed meghajtaná, ne add inkább neki.
2/2 anonim válasza:
Miért adsz neki ilyen sűrűn enni?
Ha most evett, akkor 1 óra múlva felesleges szerintem enni adni neki, mert nem lesz éhes.
A másik meg, hogy ennyi idősen én úgy tudom, hogy a gomba sem ajánlott, de te tudod.
Én nem adnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!