Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mire voksol mit ad a...

Ki mire voksol mit ad a babájának inni? Vizet üditőt teát? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 06:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Teát vagy vizet szoktam.
2009. szept. 8. 07:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Vizet szoktam adni neki. 4 hónapos, tápszert eszik.
2009. szept. 8. 07:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Leginkább vizet iszik. De szoktam adni neki teát is, ezt kicsit hígabbra készítem mint az előírás, ill.ugyanígy üdítőt is, ez ált.a 4 hónapos kortól iható alma v.barack babaüdítő, de ezt is higítom fele-fele arányban.
2009. szept. 8. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk,szinte csak vizet iszik(kivéve vendégség,vagy valamilyen alkalom)de ilyenkor is csak 100%-osat.Amúgy most 15 hós,még anyatejes ezért sem erőltetem az édes "löttyöket".Majd télen ha megyünk a játszóra akkor főzök valamilyen koffeinmentes-citromos teát neki,termoszba teszem és úgy fogom magammal vinni!
2009. szept. 8. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Vizet iszik, anyatejes, 3,5 hós. szerintem a legjobb szomjoiltó, és ráér még cukrozott italokat inni.
2009. szept. 8. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:
7 hónapos. Többnyire anyatejet iszik, maximum vizet.
2009. szept. 8. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:

na az én fiam meg nem issza meg a sima vizet :( küzdünk is vele eleget, egy pár granulátumot vagy egy egész kicsi gyerektea mindig kell belefőzve legyen esetleg édeskömény, mert képes egésznap nem inni ha csak víz van :(

cserébe viszont folyton mosom a fogát úgy félek h elromlik neki...

2009. szept. 8. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Képzeljétek! Egyik utcbeli anyuka mesélte anyósomnak: Az ő kicsi 5 hónapos babája tápszeres és sem a teát sem a vizet nem issza meg. A nyári melegben az anyuka úgy oldotta meg a folyadékpótlást, hogy hígabbra csinált tápszert adott az étkezések között. Egy mérőkanálhoz háromszoros vizet öntött.

Ugye jól tudom, hogy ez nem jó megoldás?? Sőőőt!...

2009. szept. 8. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!