1/7 anonim válasza:
Az, hogy drága. :-)
Egyébként szép, viszont ezen nem tud ide-oda forgolódni mint a kör alakún. Az is van ilyen érdekes, hogyha x időközönként felaggatsz rá érdekes dolgokat.
3/7 anonim válasza:
Nekem tetszik, de mi benne a 3in1? Nekünk ilyen van ez is 3in1.
5/7 anonim válasza:
Nekünk ugyanilyen van, csak a négyzet alakú nagyobb zenélős, villogó. 3 hósan kapta, de még ma is imádja, pedig már 10 hós. Igaz, azóta már álláshoz használja kapaszkodónak, ketté is törte az egyik szárát...
Szóval klassz és sokáig szeretni fogja
6/7 anonim válasza:
Drága????Mi 23.000ft-ért vettünk. A játszószőnyegek ilyen árban vannak.(Lehet lepontozni)
Szerintem nagyon klassz,láttam már ezt élőben is és szerintem megéri az árát. Én imádom,kislányom nagyon szereti nézegetni a felakasztott tárgyakat.
7/7 anonim válasza:
Szerintem tuti jó, és szerintem sem drága, mi egy egyszerű kör alakút vettünk 8000 ft-ért és azon csak néhány csüngő játék volt. Ez ahhoz képest hét nyelven beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!