Mennyi lehet a lapoangási ideje? Biztos, hogy elkapta?
Nemrég volt nálunk unokatesóm látogatóban. Mikor ment haza, előtte még elpanaszolta, hogy mennyire fáj a füle és a torka... De ezt csak a végén, miután végigpuszilta hatszor a 9 hónapos lányomat :-(
Ilyenkor biztos hogy elkapta? Mennyi lehet a lappangási idő? Mivel tudnám erősíteni a pici immunrendszerét? Jaj olyan mérges vagyok unokatesómra...
Köszönöm a válaszokat
Nem derült ki a kérdésből, hogy mi a betegsége az unokatesódnak.a "fáj a fülem és torkom" nagyon sok betegségre utalhat,legyen akár vírusos,vagy egy teljesen ártalmatlan valami.Így nem is lehet megmondani pontosan mennyi a lappangás,mert lappangása csak a vírusos betegségeknek van.pl a bárányhimlőnek.
Ha pedig vírus volt,és elkapta a babád,akkor már a most elkezdett immunerősítés nem sokat ér.
lehet kapni vitamint
a legjobb talán nekünk legalábbis a vitacolan szirup.
azt nem tudom hogy ennyi idősen kaphatná-e már.
Nem biztos, hogy elkapta, reméljük nem kapta el.
Ha vírus és mégis elkapta, akkor nem épp a legmegfelelőbb idő a multivitaminozásra, az inkább megelőzésként szolgál. Ha épp vírussal küzd a szervezete, akkor nem ajánlott a multivitamin fogyasztás.
Adjál neki C vitamint és sok gyümit, anyatejet (már ha anyatejes), szerintem most ennél többet nem tehetsz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!