Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik babakocsit választanátok?

Melyik babakocsit választanátok?

Figyelt kérdés

Vagy ilyen összegben ajánlhattok is, lényeg, hogy lehessen hozzá mózest és hordozót csatlakoztatni.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2013. febr. 16. 16:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor azt hiszem le is beszéltem magam az első változatról. Első babánál hagyományos babakocsink van/volt, most ki akarom próbálni ezt a magasabb verziót, hátha jobban beválik, sok jót hallottam az ilyen kocsikról és kinézetre is tetszenek.

A Graco sem rossz és az Abc design kocsikat is néztem, egyelőre azt hiszem a Maxi Cosi tetszik, de még van idő eldönteni.

Nem kell sok funkciót betölteni, igazából a lényeg, hogy nekem is kényelmes legyen, általában sima terepen (néha esetleg kényelmetlenebb út is, de összesen kb. párszor, ha olyan helyre megyünk) és a babának is. Előtte Chicconk volt és nekem kényelmes volt, főleg az autóba való bepakolásnál, de a gyereknek nagyon szűk volt, a mózes, a hordozója és a sport része is. Nem járunk BKV-val, sem lépcsős helyeken, igazából az autó csomagtartója is jó nagy, így befér a nagyobb darab is. Igazából a gyerek kényelme a fő szempont.

2013. febr. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!