Akinek karácsony körül született a babája, hogy oldja meg, hogy a két ünnep ne olvadjon egybe?
Hogy ünnepelitek a szülinapot? Szűk családi körben (gyerekek, apa, anya) vagy meghívjátok a nagyszülőket, nagynéniket, nagybácsikat is? A párom szüleivel, illetve a testvérekkel egy városban lakunk, de az én szüleim 100 km-re tőlünk, illetve apukám a betegsége miatt nem olyan mozgékony, hogy télen felutazzon hozzánk. Viszont olyan hülyén néz ki, pláne egy nagyobb (3-4 éves) gyereknél - pláne, ha van testvére, akinek ha évközben a szülinapja van, körülötte forog a világ -, hogy karácsony napján megkapja a nagyszülőktől a karácsonyi ajándékot meg a szülinapit is.
Díszítitek a lakást? Ha igen, hogy, ha már teli van az adventi díszekkel?
Otthon ünneplitek vagy elmentek valahova? Ha igen, hova? Milyen helynek van még hangulata a mai karácsonyi sürgés-forgásban?
Nagyobb gyerekeknek (7-10 éves) tartotok gyerekzsúrt? Eljönnek az osztálytársak, barátok vagy ilyenkor minden család a saját karácsonyával van elfoglalva?
Olyan anyukák ötleteit is várom, akiknek nem karácsony körül született a babája, illetve kérlek Benneteket, hogy - ha nem tolakodó a kérés - részletesen írjátok meg, hogy ti hogy ünnepeltek/ünnepelnétek meg a gyermeketek szülinapját egészen pici és nagyobb korban. Minden korosztályra kíváncsi vagyok.
Az én babaám dec. 25.-én született...
Szentestét tartjuk ahogy szoktuk, 25.-én meg igazi szülinapot szeretnék, tortával szalagokkal, Halász Judittal. Nagyon szertnénk, de nem tudom hogy érdemes- e zsúrt rendezn, hisz minden gyerek családozik olyankor..:(
A fiam 12.23-án született, tehát most lesz majd 1 éves!
Még nem tudom, hogy mi lesz, mert külön akarom majd neki a szülinapot tartani, de a család sem lakik egy helyen, szóval ez még kérdéses!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!