Miért eszik sűrűn a 2 és fél hónapos babám?
Az a problémám, hogy 2 és fél hónapos kisbabám félig anyatejet és félig tápszert kap. Viszont rengeteg mennyiségű tápszer és anyatejet képes megenni 180 ml-t kb (ez tápszerből is elég sok) és utána 2 óra múlva ismét megéhezik, van hogy nem is bírja ki és már másfél óra múlva újra enni kér. Nagyon aggaszt, mert félek, hogy túletetem és nem emészti meg rendesen.
Nem tudom jó megoldás-e hogy húzom az időt, mert sokszor nagyon keservesen tud sírni. Illetve nem tudom, hogy ettől van-e de a széklete is méregzöld színű.
Köszönöm a válaszokat!
a széklete a tápszertől zöld.
honnan tudod, hogy mindig éhes?Nem lehet, hogy más miatt sír esetleg?
illetve az elsőnek is lehet igaza, hogy növekedési ugrásban vagytok.
A széklete nem a tápszertől hanem attól zöld hogy kicsi anyatejet eszik csak vagy adj neki tőbbet vagy felejcsétek el az anyatejet. 130 ml körül kéne ennie 3 óránként nem hiszem hogy éhes lenne ha csak nem táplál a tejed.
Szokott bukni ? De nem csak azért tud sírni mert éhes és igen össze tévesztő dolog ez az éhség téma mivel egy baba ha éhes ha nem rá kap a cicire,cumira,cumisüvegre hiszen még a szopo reflexe van!
Fú, az én 2 és fél hós babám 130ml-t eszik 3-3 és fél óránként...6x egy nap és mégis rendesen gyarapodik.
Nem lehet, hogy csak szomjas ilyenkor? Lehet azt is próbálhatnád, ha nagyon sír.
Hát nem is normális dolog 180 ml adni egy 3 hónapos babának!
Itt már nem elég a tej, tápszerre kéne váltani, a tápszer amugy sem játék mivel azzal muszály ki birni a 3 orát rajta van a dobozon!
Köszönöm a sok választ!
Természetesen tudom, hogy nem csak akkor sír ha éhes, de amikor megkínálom úgy kortyol hogy alig vesz levegőt, valószínű ez nem a szopóreflextől van.
Én lennék a legboldogabb ha csak anyatejet tudnék neki adni, mert tápszerellenes vagyok de muszáj, mert 6 hetes korában elapadt a tejcsim, hordjuk a tejet neki kórházból. De sajnos keveset adnak ezért pótolom tápszerrel.
Jah és azért apadt el, mert ajakhasadékkal született így nem tud szopizni,spec.cumiból etetem illetve pohárból. Mellszívóval tudtam addig is megtartani a tejcsim.
Tanácsotokra megpróbálom húzni az étkezéseket, hátha..
kedves utolsó!miért is baj a zöld széklet?
némely tápszer dobozára is rá van írva, hogy zöld székletet okozhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!