Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor mi van? Ma akartam...

Ilyenkor mi van? Ma akartam először kivinni a babát. Evett, elaludt, szépen felöltöztettem, beleraktam a hordozóba.

Figyelt kérdés
Erre felébredt és annyira elkezdett sírni, hogy már sötétvörös volt a feje, folt a könnye... Ezt csinálta kb 5 percig, nem tudtam megnyugtatni. Úgyhogy levettem a ruhákat és cicire tettem, hogy lenyugodjon. Hogyan tudom így kivinni? Ha nem alszik, akkor vagy eszik vagy sír mert éhes vagy dajkálni kell evés után és úgy alszik el. Lila fejjel üvöltő babával mégsem mehetek ki... Meg az sem megoldás hogy megvárom a jóidőt, amíg nem kell felöltöztetni csak berakom a kocsiba. Ti hogy csináljátok?

2013. febr. 15. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nincs a babakocsitokhoz másik "feltét" csak a mózes??? Az én kislányomat sem lehetetett hordózóban bekötni,mert volt sírás-rívás ez ment kb 3 hónapig...utána megszokta....
2013. febr. 15. 17:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy alvás közben esélyes kivinni, mert evés után csak cicin alszik el. :/ Nem egyszerű eset :D
2013. febr. 15. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem kel fel rá ha megbüfizteted???
2013. febr. 15. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
A mi kocsinkhoz is van hordozó, de csak az autóban használtuk, a sportrészt hajtottuk le vízszintesig. Én úgy vittem le, hogy egyik kezemben gyerek, másikban toltam a kocsit, lifttel le, és csak a földszinten tettem be, és utána ki az utcára, ott már nem sírt.
2013. febr. 15. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak addig fog üvölteni, míg el nem indulsz vele! A babakocsi majd álomba ringatja próbáld csak ki, ne bizonytalanodj el. Aztán majd szépen megszokja és akkor már nem lesz sírás.
2013. febr. 16. 11:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Ilyet az én lányom is csinált, én így oldottam meg:

Felöltöztettem, én a kabáton kívül mindent felvettem, menetkészen állva ha sírt, akkor úgy ahogy volt felöltözve kapott egy kis cicit, amint lenyugodott bele a kendőbe( a ti esetetekben hordozóba) és irány a levegő. Ott aztán már semmi problémája nem volt:).

2013. febr. 16. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Az én babám is ordított. Nála az volt a baj, hogy kézben akart lenni, utálta a babakocsit, erre a hordozókendő volt a megoldás.

De nálatok lehet, hogy az a baj, hogy a hordozó kényelmetlen neki, amit nem is csodálok. (Egyébként a hordozó csak autós utazásra ajánlott, egyhuzamban max. fél órára.)

2013. febr. 18. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!